Dr. Bach

Academie

BACHBLOESEM-ACADEMIE
OPLEIDING EN SEMINARS

Het opleidingsprogramma van Lemon Pharma voor originelebachbloesemtherapie is in 2016 door een bachbloesemcompetentieteam onder leiding van Remko Smaak (bachbloesemtherapeut), farmaceuten en natuurgeneeskundigen opgezet.

Er zijn al meer dan 35 seminars met gemiddeld 35 deelnemers met veel succes georganiseerd. De nauwe samenwerkingsverbanden met tal van nationale en internationale bachbloesemtherapeuten staan garant voor een intensieve training van hoge kwaliteit.

Wilt u meer weten? Vul dan het formulier hiernaast in. Wij melden ons vervolgens met actuele informatie over seminars, aanstaande evenementen en andere nuttige thema’s.

Dr. Bach

Centra

LP Dr. Bach Academie Zwitserland

LP Dr. Bach Academie Duitsland

Kieshecker Weg 148
40468 Düsseldorf
Duitsland

LP Dr. Bach Academie Frankrijk

25, rue de Blois
41230 Soings-en Sologne
Frankrijk

LP Dr. Bach Academie Benelux

Dr. Bach

Therapeuten

Als u op zoek bent naar een bachbloesemtherapeut in de buurt, kunt u via deze link naar holistische therapeuten zoeken die met bachbloesems werken. De lijst is onafhankelijk van het aanbod van Lemon Pharma GmbH & Co. KG en de therapeuten in de lijst maken eventueel gebruik van andere bachbloesems dan de originele essences van Lemon Pharma.
Bent u een natuurgeneeskundige en werkt u met de originele bachbloesems van Lemon Pharma? Neem dan schriftelijk contact met ons op en wij voegen u graag aan onze lijst met aanbevolen deskundigen toe.
Bent u een natuurgeneeskundige en wilt u meer over de originele bachbloesems van Lemon Pharma te weten komen? Neem dan contact met ons op. Wij stellen onze producten graag aan u voor.

www.vindeentherapeut.be

www.vind-een-therapeut.nl